Sulkavan hallintopäälliköksi haki yksitoista, kuusi kutsuttiin haastatteluun — Lue nimet tästä

Rebekka Katko

Sulkavan hallintopäälliköksi haki yksitoista, kuusi kutsuttiin haastatteluun — Lue nimet tästä

Sulkavan kunnan hallintopäällikön virkaa haki 11 henkilöä. Hakuaika päättyi keskiviikkona 17. lokakuuta.

Haastattelutyöryhmä päätti kutsua hakijoista haastateltavaksi kuusi henkilöä, kunnanjohtaja Juho Järvenpää kertoo tiedotteessa.

Hallintopäällikkö vastaa valtuuston ja hallituksen asioiden valmistelusta ja päätösten täytäntöönpanosta. Lisäksi hallintopäällikön tehtäviin sisältyvät kunnan henkilöstöasiat ja tietohallinto.

Hallintopäällikkö toimii sivutoimisena Sulkavan Palvelujen toimitusjohtajana. Sulkavan Palvelut vastaa kunnan vesi- ja viemärilaitoksesta.

Haastatteluun kutsuttiin hallintotieteiden maisteri Jouko Hyppönen Konnevedeltä, hallintotieteiden kandidaatti Jere Laine Joensuusta, merkonomi Kaija Lappalainen Savonlinnasta, kauppatieteiden maisteri Mervi Palmu Kouvolasta, tradenomi Eero Sistonen Rantasalmelta ja terveystieteiden maisteri Tarja Vellonen Savonlinnasta.

Virkaa hakivat myös filosofian maisteri Seija Hämäläinen Sulkavalta, yo-merkonomi Matti Nousiainen Espoosta, hallintotieteiden maisteri Anne Paavonaho Oulusta, tradenomi YAMK Henna Pylkkänen Sulkavalta ja insinööri Jari Tuomainen Kuopiosta.

 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset