Saimaa-ilmiön sytyttäjiä voi seurata tiistaina suorana lähetyksenä Itä-Savon verkkosivuilta

Sari Kaasinen, Jani Halme ja Saimi Hoyer kertovat Saimaa-ilmiöstä Savonlinnan linja-autoasemalla. Livelähetys alkaa Itä-Savon verkkosivulla ja facebookissa kello 11.30.

Jari Sihvonen

Saimaa-ilmiön sytyttäjät Sari Kaasinen, Saimi Hoyer ja Jani Halme kutsuvat savonlinnalaiset tiistaina kuulemaan Saimaa-ilmiön rajattomista mahdollisuuksista.
Saimaa-ilmiön sytyttäjät Sari Kaasinen, Saimi Hoyer ja Jani Halme kutsuvat savonlinnalaiset tiistaina kuulemaan Saimaa-ilmiön rajattomista mahdollisuuksista.

Saimaa-ilmiön sytyttäjien rengasmatka rantautuu tiistaina Savonlinnaan. Linja-autoaseman sisäpihalla kello 11.30 ovat paikalla sytyttäjät eli Sari Kaasinen, Jani Halme ja Saimi Hoyer, jotka kertovat Saimaa-ilmiöstä.

Musiikkiosuuksista vastaa Taidelukion kansanmusiikkiyhtye TaKaMus.

Ohjelmassa on paneelikeskustelu, jossa keskustelevat sytyttäjien lisäksi taidelukion oppilas Senja Ala-Vainio, moderoijana Itä-Savon päätoimittaja Jaana Rautio-Teijonmaa.

Lisäksi palkitaan Talvisalon 8.-luokkalaisille järjestetyn piirustuskilpailun parhaat, ja lopuksi on puurotarjoilu kaikille osallistujille.

Tilaisuutta voi seurata joko tulemalla paikalle tai katsomalla suoraa live-lähetystä Itä-Savon verkkosivulta tai facebookista. Lähetyksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena.

– Nyt kaikki paikalle kuuntelemaan, kyselemään, kertomaan ideoita. Savonlinnan tilaisuuteen pitää saada paljon alueen väkeä ja mennä sitten ilolla ja innolla eteenpäin, Saimi Hoyer kannustaa.

Sytyttäjät ovat pitäneet tilaisuuksia jo Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa ja Helsingissä. Hoyerin mukaan tunnelma kaupungeissa on ollut innostunut.

Saimaa-ilmiön sytyttäjän Savonlinnan Linja-autoasemalla 18.2. klo 11.30. Puurotarjoilu. Vapaa pääsy.