Osuuskauppa Suur-Savo toteuttaa suunnitellut investointinsa – Savonlinnassa esimerkiksi hotelleiden uudistamista jatketaan

Osuuskauppa investoi rakennustöihin tänä vuonna 15 miljoonaa euroa. Myös uusista kohteista on päätetty hiljattain.

Tuija Pauhu

Savonlinnaan Seurahuoneen remontti jatkuu nyt muun muassa tv-järjestelmien, piha-alueiden ja henkilökuntatilojen uudistamisella.
Savonlinnaan Seurahuoneen remontti jatkuu nyt muun muassa tv-järjestelmien, piha-alueiden ja henkilökuntatilojen uudistamisella.

Osuuskauppa Suur-Savo jatkaa investointejaan suunnitellusti, vaikka koronapandemia on vaikuttanut osuuskaupankin liiketoimintaan.

Toisaalta hiljaista aikaa on pystytty hyödyntämään, mikä on helpottanut investointien toteutusta.

Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen kertoo, että yrityksen vuoden 2020 investoinnit ovat yhteensä noin 15 miljoonaa euroa. Investoinnit vastaavat työllistämisvaikutukseltaan 255 henkilötyövuotta.

Savonlinnassa Original Sokos Hotel Seurahuoneen uudet kokoustilat valmistuivat alkuvuodesta. Nyt Seurahuoneen remontti jatkuu muun muassa tv-järjestelmien, piha-alueiden ja henkilökuntatilojen uudistamisella.

Myös Savonlinnan Hotelli Tottin aamiaistila on saanut uuden ilmeen. Tottissa uusitaan myös kiinteistötekniikkaa muun muassa huoneiden ovet ja ovien lukitusjärjestelmät.

Myös Prisma Savonlinnan ruuan verkkokaupan noutopisteen rakentamista on päätetty aikaistaa. Kauppakassi-palvelu pyritään avaamaan täydessä laajuudessaan kesäkuussa.

S-marketien miljööuudistuksia tehdään tämän vuoden aikana yhdeksässä Suur-Savon S-marketissa. Mikkelissä Urpolan, Rantakylän, Peitsarin ja Stellan S-markettien uudistukset valmistuvat toukokuun aikana.

Syksyllä uudistukset jatkuvat Mäntyharjun, Ristiinan, Rantasalmen, Savonlinnan ja Mertalan marketeissa.

Mikkelin Nuijamieheen rakennetaan uusi Sale. Osuuskauppa Suur-Savon hallitus hyväksyi tämän investoinnin tällä viikolla pitämässään kokouksessa.

Sale-investoinnin kokonaiskustannus on noin 1,7 miljoonaa euroa. Rakentaminen on määrä aloittaa kesällä, jolloin uusi myymälä päästään avaamaan alkuvuodesta 2021.

Pandemia aikaisti Juvan ABC-liikenneaseman keittiön remonttia. Alun perin syksylle suunnittelu työmaa aloitettiin pari viikkoa sitten.

– Kun pandemiarajoitukset sulkivat ravintolat ja liikenne maanteillä hiljentyi, nähtiin keittiöremontti järkeväksi toteuttaa nyt. Muilta osin Juvan liikennemyymälän remontti jatkuu syksyllä, Heikki Hämäläinen sanoo.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut