Kampauksia ja ensiaputaitoja: opiskelijat esittelivät osaamistaan erilaisessa päivässä

Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa on vietetty osaamisviikkoa.

Eri alojen opiskelijat suunnittelivat itse, miten esittelevät osaamistaan.

Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa oli torstaina hiussalonki lännen tapaan. Cowboy-asuihin pukeutuneet opiskelijat tekivät vieraille erilaisia kampauksia. Hiushoitoja sai myös Hair Spa -tilassa.

Samissa vietettiin erilaista oppimispäivää, kun perinteiset avoimet ovet uudistettiin esittelemään eri tavalla koulutusta. Opiskelijat suunnittelivat itse toiminnallisia kohteita vierailijoille.

Vieraat pääsivät testaamaan tietoaan ensiaputaidoissa älykännyköiden avulla. Heiltä myös mitattiin verenpainetta, verensokeria ja hemoglobiinia. Lähihoitajaopiskelijoiden työnäytöksissä pääsi seuraamaan esimerkiksi vuodepesuja.

Päivä oli osa osaamisviikkoa. Tekniikan ja liikenteen sekä palvelu- ja kulttuurialojen osaamispäivä oli tiistaina. Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla torstaina.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.