Tiehöylämies kiroaa, että tiestö rapautuu, vaikka kunnon kalustolla ja ammattitaitoisilla kuskeilla tilanne olisi vielä korjattavissa

Suomen tietön kunto on puhuttanut varsinkin tänä talvena ja monina sateisina kesinä. Ei ole oikein, että vesi pilaa rakenteet ja reunoilla kasvaa niittyä. Kiteeläinen yrittäjä Esa Halttunen tietää, että tiehöyliä tarvittaisiin Suomen teille paljon nykyistä vajaata sataa enemmän. Ruotsissa niitä on noin 600.

Antti Varonen

Kiteeläinen perheyritys Veekmas Oy on ainoa tiehöyliä valmistava yritys Pohjoismaissa. Yksi työkone on rakentella Viroon.
Kiteeläinen perheyritys Veekmas Oy on ainoa tiehöyliä valmistava yritys Pohjoismaissa. Yksi työkone on rakentella Viroon.

Yrittäjä Esa Halttunen noituu, että Suomessa pitää ajaa niin huonokuntoisia teitä, että keväällä rospuuttoaikaan maitoauto saattaa soratiellä upota akseliaan myöten. Näin tapahtui hänen omalla mökkimatkallaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet