Hotelli Punkaharjun Mikko Lahtinen ei päässyt Luomukokki-finaaliin

Keittiömestari oli mukana semifinaalissa Helsingissä keskiviikkona, mutta ei päässyt torstain käytävään finaaliin.

Soila Puurtinen

Mikko Lahtinen, joka toimii Hotelli Punkaharjun ravintoloissa keittiömestarina, ei selvinnyt aivan loppuun asti luomukokkikilpailussa. Kuva Museoravintola Nilan avajaisista Lustossa Punkaharjulla vuosi sitten 31.3.2018. Kuvassa myös yrittäjä Saimi Hoyer.
Mikko Lahtinen, joka toimii Hotelli Punkaharjun ravintoloissa keittiömestarina, ei selvinnyt aivan loppuun asti luomukokkikilpailussa. Kuva Museoravintola Nilan avajaisista Lustossa Punkaharjulla vuosi sitten 31.3.2018. Kuvassa myös yrittäjä Saimi Hoyer.

Hotelli Punkaharjun keittiömestari Mikko Lahtinen oli mukana Luomukokki-kilpailun semifinaalissa Helsingissä keskiviikkona, mutta ei päässyt torstaina finaaliin.

Luomukokki-kilpailun finaaliin menevät Alfred Tallberg, Simo Harrivaara ja Turo Väärti.

Toinenkaan Etelä-Savon semifinalisti, Puumalan Sahanlahti Resortin keittiömestari Markus Kaihola ei päässyt finaaliin saakka. s

Luomukokki-kilpailun semifinaali ja finaali ovat Fastfood & Cafe & Ravintola -messujen ohjelmanumeroita Helsingissä.

Kilpailun tavoitteena on lisätä keittiöammattilaisten tietämystä kestävästä gastronomiasta ja luomusta.

Semifinaalissa arvioitiin luomuruoan valmistusprosessia, esillepanoa, makua sekä kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja.

Vuoden Luomukokki-kilpailun järjestävät EkoCentria, Liiketalousopisto Perho ja Pro Luomu ry.