Savonlinnan seudun yrittäjät ehdolla vuoden parhaaksi yrittäjäyhdistykseksi! — ”Kaikkein tärkeintä on aito innostus, sen voimalla jaksaa olla aktiivinen”, iloitsee puheenjohtaja Tiina Seppänen

Palkinnot jaetaan helmikuun alussa Vaikuttajafoorumissa, jossa on koolla Suomen 383 yrittäjäyhdistyksen väki.

Tuija Pauhu

— Meidän hyvä meininki on ollut tiedossa ympäri Etelä-Savoa, sanoo Savonlinnan seudun yrittäjien puheenjohtaja Tiina Seppänen.

Savonlinnan seudun yrittäjät on ehdolla Suomen parhaaksi yrittäjäyhdistykseksi 200—500 jäsenyrityksen sarjassa. Yhdistys on edennyt finaaliin yhtenä viitenä ehdokkaasta.

— Meidän hyvä meininki on ollut tiedossa ympäri Etelä-Savoa. Ollaan lähdetty rohkeasti uudistamaan toimintaamme nuorekkaalla, aktiivisella ja rennolla otteella ja saatu siitä hyvää palautetta. Tämä tuli pisteenä iin päälle, riemuitsee yhdistyksen puheenjohtaja Tiina Seppänen.

Yhdistys on muun muassa kouluttanut jäseniään ja järjestänyt after work -tilaisuuksia, joissa yrittäjät voivat vaihtaa ajatuksiaan ja verkostoitua.

— Ja onhan meillä ollut #savonlinnanousuun -kampanja! Tarkoituksenamme on ollut nostattaa yhteishenkeä ja herätellä myös alueen yrittäjiä entistäkin vahvempaan yhteistyöhön. Nyt on aika kääriä hihat ja ottaa katse vahvasti tulevaan, Seppänen muistuttaa.

Vauhti ei hyydy tänäkään vuonna

Hän lupaa, että vauhti ei hyydy tänäkään vuonna vaan luvassa on monenlaisia uusia juttuja.

— Savonlinnan seudun yrittäjien hallitus on yksi Suomen nuorimmista. Se varmasti näkyy tekemisessä. Kaikkein tärkeintä on aito innostus, sen voimalla jaksaa olla aktiivinen.

Etelä-Savosta on toinenkin yritys ehdolla vuoden parhaaksi yrittäjäyhdistykseksi. Heinäveden yrittäjäyhdistys mittelee viiden parhaan joukossa alle 100 jäsenyrityksen sarjassa.

Parhaat palkitaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 1.—2. helmikuuta Silja Europalla. Ehdotuksia palkittaviksi tuli ennätysmäärä.

Vaikuttajafoorumi kokoaa puheenjohtajia 383 Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä.

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä, 200–500 jäsenyritystä sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi palkitaan Vuoden toimialajärjestö, Vuoden vaikuttaja, Vuoden tekijä, Vuoden viestijä.