Entinen kaupunginvaltuutettu Markku Siitari eroaa perussuomalaisista — syy löytyy nykyisestä puoluejohdosta

Mikkeliläinen kertoo eroavansa myös perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen jäsenyydestä sekä Mikkelin seudun perussuomalaisten yhdistyksen ja hallituksen jäsenyydestä.

Vesa Vuorela

Markku Siitarin mukaan syy eroon löytyy uudesta puoluejohdosta, jota hän pitää ihmisvihamielisenä.
Markku Siitarin mukaan syy eroon löytyy uudesta puoluejohdosta, jota hän pitää ihmisvihamielisenä.

Mikkelin entinen kaupunginvaltuutettu Markku Siitari on eronnut perussuomalaisista. Siitari kertoo tiedotteessaan eronneensa puolueen jäsenyydestä maanantaina lähettämällään kirjeellä.

Samalla hän kertoo eroavansa perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen jäsenyydestä sekä Mikkelin seudun perussuomalaisten yhdistyksen ja hallituksen jäsenyydestä.

Siitari oli kuntavaaleissa ehdolla nykyiseen kaupunginvaltuustoon, mutta ei päässyt läpi. Hänet on myös valittu Etelä-Savon Energian hallitukseen perussuomalaisten edustajana.

Siitarin mukaan syy eroon löytyy uudesta puoluejohdosta. Jyväskylän puoluekokouksessa valittu puoluejohto on hänen mielestään osoittautunut ihmisvihamieliseksi ryhmäksi ja yhden asian liikkeeksi, jota hän ei hyväksy.

— Olin Kokkolassa perustamassa puoluetta 20 vuotta sitten ja olin sen 629. jäsen, Siitari kertoo.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.