OP Kesälahti osaksi maakunnallista pankkia

OP Kesälahden omistaja-asiakkaat siirtyvät OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaiksi ja OP Kesälahden henkilökunta siirtyy OP Pohjois-Karjalan palvelukseen.

Heidi Veijalainen

OP Kesälahdella palvelee yhdistymisestä huolimatta samat tutut henkilöt.
OP Kesälahdella palvelee yhdistymisestä huolimatta samat tutut henkilöt.

Viime vuoden marraskuussa sinetöity OP Kesälahden ja OP Pohjois-Karjalan yhdistyminen tapahtuu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 30.4.2020.

– Isona toimijana pystymme vastaamaan monipuolisesti erilaisten asiakkaiden palvelutarpeisiin. Autamme niin henkilö- kuin yritysasiakkaita päivittäis-, rahoitus-, vakuutus-, säästämis-, sijoittamis-, varainhoito-, laki-, maksuliike- ja kiinteistönvälityspalveluihin liittyvissä asioissa, OP Pohjois-Karjalan toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen sanoo lehdistötiedotteessa.

OP Kesälahden omistaja-asiakkaat siirtyvät OP Pohjois-Karjalan omistaja-asiakkaiksi ja asiakassuhteet jatkuvat entisellään. Esimerkiksi kortit, tilinumerot ja verkkopalvelutunnukset säilyvät samoina eikä asiakkaiden tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi.

OP Kesälahden henkilökunta siirtyy OP Pohjois-Karjalan palvelukseen. Asiakkaita palvelevat jatkossakin tutut henkilöt.

– Erityisesti näinä aikoina olemme lujasti OP:n perustehtävän äärellä edistäen omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Toiveenamme oli juhlia uutta, yhteistä pankkiamme vappukahvien merkeissä. Valitettavasti suunnitelmamme asiakkaiden kohtaamisesta ei vallitsevasta tilanteesta johtuen onnistunut. Sen sijaan haluamme tehdä lahjoituksen paikalliseen, hyvää tekevään kohteeseen, Reimasto-Heiskanen kertoo.

Lahjoituskohdetta voi äänestää 29.4.–4.5.2020 välisenä aikana osoitteessa www.op.fi/pohjois-karjala.