Honkamaa palaa Mikkeliin töihin - valmistelee sotahistoriakeskusta

Länsi-Savon edellisenä päätoimittajana toiminut Tapio Honkamaa on valittu projektitehtäviin Mikkelin valmistelemaan sotahistoriakeskushankkeeseen.

Tapio Honkamaa.

Länsi-Savon edellisenä päätoimittajana toiminut

Tapio Honkamaa

on valittu projektitehtäviin Mikkelin valmistelemaan sotahistoriakeskushankkeeseen.Honkamaa on valittu Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n hallinnoiman Sotahistoria – menneisyys innovaatioympäristönä -hankkeen projektipäälliköksi. Hän aloittaa työnsä syyskuussa.Honkamaa on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän siirtyy tehtävään Sisä-Suomen Lehden päätoimittajan paikalta. Mikkelin kaupungin tavoitteena on mahdollistaa kansainvälisestikin merkittävän Sotahistoriakeskuksen perustamispäätös vuonna 2017, kun Suomi itsenäisenä valtiona täyttää 100 vuotta.Uusi Sotahistoriakeskus tulee olemaan sekä fyysinen näyttely- ja toimintaympäristö että virtuaalinen kokemusmaailma. Sotahistoriakeskuksesta on tarkoitusta muodostaa Mikkeliin merkittävä matkailukohde.

Mikko Kontti

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet