Tilaajalle

”Kaikki tämä on Savonlinnassa keksittyä” —  Sellutehtaat ympäri maailmaa haluavat ostaa Teknosavon mittausteknologiaa

Teknosavo Oy suunnittelee mittavaa toimitilainvestointia Savonlinnan Teknologiapuistoon. Toimitusjohtaja Hannu Hämäläisen mukaan entiset tilat ovat käyneet ahtaiksi ja sijaitsevat hajallaan eri puolilla kaupunkia. Investoinnin myötä tulisi yhtiöön lisää työpaikkoja ja alihankkijoille lisää työtä.

Tuija Pauhu

Toimitusjohtaja Hannu Hämäläisen mukaan sellutehtaat eri puolilla maailmaa haluavat ostaa Teknosavon mittauslaitteita, koska ne ovat ainutlaatuisia.  — Ja ne on kaikki keksitty Savonlinnassa, Hämäläinen sanoo. Kuvassa hänellä on kädessään hakkeita, joiden laatua Teknosavon teknologialla voidaan valvoa.
Toimitusjohtaja Hannu Hämäläisen mukaan sellutehtaat eri puolilla maailmaa haluavat ostaa Teknosavon mittauslaitteita, koska ne ovat ainutlaatuisia. — Ja ne on kaikki keksitty Savonlinnassa, Hämäläinen sanoo. Kuvassa hänellä on kädessään hakkeita, joiden laatua Teknosavon teknologialla voidaan valvoa.

Savonlinnalainen perheyritys Teknosavo Oy suunnittelee mittavaa toimitilainvestointia Savonlinnan Teknologiapuistoon, Kuitulaboratorion naapuriin Lypsyniemeen.