Hotelli Punkaharjun keittiö kokkaa myös Lustoon — Ravintolan nimeksi tulee Nila

Avajaisia vietetään 1.4.2018 — Ruokalistat ja aukioloajat julkistetaan myöhemmin.

Tuija Pauhu

Hotelli Punkaharjun keittiö vastaa jatkossa myös Luston ravintolasta.
Hotelli Punkaharjun keittiö vastaa jatkossa myös Luston ravintolasta.

Punkaharjun Luontomatkailu Oy ja Suomen Metsämuseo Lusto ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan Hotelli Punkaharjun keittiö ottaa jatkossa vetovastuun Luston ravintolasta Punkaharjulla.

Ravintolan nimeksi tulee Museoravintola Nila. Sen avajaisia vietetään 1.4.2018.

Punkaharjun Luontomatkailu Oy:n toimitusjohtaja Teemu Moision mukaan ravintola tarjoaa selkeitä ja kiinnostavia annoksia matkailijoille ja museovieraille, mutta toimii myös helposti lähestyttävänä nautiskelu- ja kohtaamispaikkana alueen asukkaille ja seudun matkailijoille.

— Tavoitteena on, että turistien lisäksi myös paikalliset löytäisivät ravintolan. Nilan ruokaideologiana voidaan pitää helposti lähestyttävää lounas– ja bistroruokaa, raaka-aineiden laadusta tinkimättä.

Ravintolatoiminnasta aiemmin vastannut yrittäjä luopui siitä vuodenvaihteessa. Museon johtaja Pekka Äänismaa on uudesta kumppanista iloinen.

— Museoravintola tuo kaivattua täydennystä alueen ravintolatarjontaan ja tukee museon kehittymistä entistäkin kiinnostavampana koko perheen vierailukohteena.

Ruokalistat ja tarkemmat aukiolot julkistetaan myöhemmin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut