Kerimäen asehuutokauppa oli yleisömagneetti — museon panssarivaunu kaupattiin 56 000 eurolla.

Kahdesti vuodessa järjestettävä militariahuutokauppa suuntasi Kerimäelle. Huutokaupassa kaupattiin yhteensä 126 kohdetta. Raskaimpia myytäviä olivat panssarivaunu, monipuolinen tykistökalusto, sekä erilaiset heittimet ja singot.

Timo Seppäläinen

Sven Johansson voitti panssarivaunusta käydyn huutokilpailun 56 000 euron tarjouksella. Vaunu ei tällä kertaa mene Johanssonin mittavaan vaunukokoelmaan.

Kerimäen entisen hotelli Herttuan tiloissa järjestettiin raskaan kaluston huutokauppa. Tykkien ja sinkojen ohella mukaan saattoi tarttua vaikka Lottapukuja, kenttäpuhelimia, kauluslaattoja, kaukoputkia tai valokuvakokoelmia. Kaikki myytävät kohteet ovat deaktivoituja ja lupavapaita, eli ne olivat vapaasti ostettavissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet