Punkaharjun Puutaito laajentaa Kerimäelle – uusia työpaikkoja luvassa

Punkaharjun Puutaito Oy käynnistää uutta puunjalostustoimintaa Kerimäellä.

Punkaharjun Puutaito Oy käynnistää uutta puunjalostustoimintaa Kerimäellä.
Yritys aloittaa suurlevy- ja puurakentamisen komponentteihin erikoistuneen jatkojalostustoiminnan entisessä Kerimet Oy:n teollisuushallissa.
Punkaharjun Puutaito Oy tulee myös hallin osaomistajaksi Kerimet Oy:n tilalle. Toistaiseksi hallin pääomistajana jatkaa Savonlinnan kaupunki.

Punkaharjun Puutaito Oy on Punkaharjulla toimiva yli kolmekymmentä henkilöä työllistävä perheyritys. Se on erikoistunut jatkojalostamaan levytuotteita mekaaniseen metsäteollisuuteen ja pakkausmateriaaleja kemialliseen metsäteollisuuteen.
Kerimetallin halli antaa yritykselle mahdollisuuden vastata kasvavaan kysyntään yrityksen omalla erikoistuneella sektorilla suurten puulevyjen jatkojalostuksessa.

Punkaharjun Puutaidon laajennushanke tuo Kerimäelle lisää työpaikkoja: ensimmäisessä vaiheessa noin kymmenen, mutta tuotannon pyöriessä täysillä yhteensä 15–20, kertoo Punkaharjun Puutaito Oy:n toimitusjohtaja Janne Tirronen.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.