Tilaajalle

Homoliittojen puolesta rukoileminen ja seurakuntavaalien äänestyspaikat ovat nousemassa uudelleen keskusteluun Savonlinnan seurakunnassa — Katso, mitä mieltä ovat kirkkovaltuutetut Juho Tiainen, Heikki Härkönen ja Sirkka Rautiainen

Matala äänestysprosentti säikäytti kaikki valtuustoryhmät harkitsemaan ennakkoäänestyksen viemistä lukioihin. Samaa sukupuolta olevien liittojen puolesta rukoilemiselle on kannatusta muuallakin kuin asian tiimoilta syntyneessä Kaikkien kirkko -ryhmässä.

Tuija Pauhu

Savonlinnan seurakuntavaalien ääniharava Juho Tiainen sai vastata onnittelupuheluihin monta kertaa maanantaina. Välillä hän  juhlisti rantasalmelaisten hyvää vaalimenestystä ulkoilutuokiolla lapinkoira Sohvin ja labradorinnoutaja Merryn kanssa.
Savonlinnan seurakuntavaalien ääniharava Juho Tiainen sai vastata onnittelupuheluihin monta kertaa maanantaina. Välillä hän juhlisti rantasalmelaisten hyvää vaalimenestystä ulkoilutuokiolla lapinkoira Sohvin ja labradorinnoutaja Merryn kanssa.

Savonlinnan seurakuntavaalien ääniharava Juho Tiainen Rantasalmelta sanoo olevansa mykistynyt saamastaan luottamuksesta.