Käräjiltä ei vielä ratkaisua Kerimaan vesikiistaan — Ensi keskiviikon tiedotustilaisuudessa puntaroidaan vaihtoehtoja alueen vesihuoltoa tulevaisuudessa hoitavaksi laitokseksi

Sitä ei vielä tiedetä, milloin vettä tulee hanasta. Ainakaan se ei tapahdu ennen lumien sulamista. Tässä kohtaa ei enää auta sekään, vaikka asukkaat keräisivät kolehdin ja maksaisivat kiistanalaiset laskut Itä-Savon Vesi Oy:lle.

Soila Puurtinen

Kukaan ei tiedä, milloin Kerimaahan tulee raanoista vettä. Ainakaan se ei tapahdu ennen lumien sulamista. Tässä kohtaa ei enää auta sekään, vaikka asukkaat keräisivät kolehdin ja maksaisivat kiistanalaiset laskut Itä-Savon Vesi Oy:lle.

Kerimaan jätevesien laskutusperustetta koskevan kiistan käsittely alkoi käräjäoikeudessa torstaina. Oikeus kuuli todistajia koko päivän.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet