Rantasalmen kunnan matkailuneuvonta säilyy Rantasalmen matkailu ry:llä vuoden loppuun, jos valtuusto myöntää siihen määrärahat

Rantasalmen kunnanhallitus on päättänyt, että kunta ostaa matkailuneuvontaa vielä vuoden loppuun saakka Rantasalmen matkailu ry:ltä. Ehtona on, että valtuusto myöntää matkailupalvelujen ostoon tarvittavan määrärahan.

Rantasalmen matkailu ry vastaa kunnan matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta vuoden loppuun saakka, mikäli valtuusto myöntää ostopalveluun 18 000 euron lisämäärärahan.

Rantasalmen kunnanhallitus on päättänyt, että kunta ostaa matkailuneuvontaa vielä vuoden loppuun saakka Rantasalmen Matkailu ry:ltä. Edellytyksenä on, että valtuusto myöntää matkailupalvelujen ostamista varten 18 000 euron lisämäärärahan.

Aikaisemmin suunnitelmissa oli, että kunta alkaisi tuottaa matkailuneuvontaa omana toimintanaan jo tänä vuonna, kun yritysasiamiehen kokopäiväinen työpanos siirtyi kunnalle vuoden alussa.
Kun yritysasiamies siirtyi toisille työnantajalle helmikuussa, eikä kunta laittanut yritysasiamiehen paikkaa hakuun, tehtävä jäi täyttämättä. Sen sijaan kunta neuvotteli matkailupalvelujen jatkosopimuksesta Rantasalmen Matkailu ry:n kanssa.

Matkailupalveluiden järjestelyjä vuodelle 2018 selvitetään kuluvan vuoden aikana.

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo