Kirkkokatu seiskassa avoimet ovet torstaina Savonlinnassa

Yritykset halusivat yhdistää voimansa jouluisen tempauksen merkeissä Savonlinnassa.

Soila Puurtinen

Plastiikkakirurgi Helena Puontin Klinikka Helena on yksi Kirkkokadun tapahtuman järjestäjistä.
Plastiikkakirurgi Helena Puontin Klinikka Helena on yksi Kirkkokadun tapahtuman järjestäjistä.

Torstaina Kirkkokatu 7:ssä tapahtuu, kun kiinteistön yritykset yhdessä avaavat ovensa vanhoille ja uusille asiakkailleen jouluisten tarjousten ja tapahtumien merkeissä. Mukana menossa kolme kovaa koota Klinikka Helena, Kampaamotarvikeet.fi, Kahvila Leivintupa ja yksi ässä eli Soitinkulma.

— Minulle on suuri kunnia hoitaa potilaita juuri Savonlinnassa, ja haluankin olla mukana edesauttamassa kaupungin kehittämistä, plastiikkakirurgi Helena Punti sanooa ja kertoo iloitsevansa jouluisesta yhteistyöstä muiden yrittäjien kanssa.

— Toivotamme kaikki juhlistamaan 20-vuotissyntymäpäiväämme, Kampaamotarvikkeen avajaisia ja Kirkkokatu 7 joulua, Helena Puonti kutsuu.

Klinikka Helenan tiloissa on tarjolla syntymäpäiväkakkua.

Seinänaapuriksi siirtynyt Kampaamotarvikkeet.fi on verkkokaupan myymälä kuluttajille sekä tukkumyymälä hiusalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Iiris ja Juhana Muhosen luotsaama verkkokauppa avasi myymälän uusiin tiloihin ja tarjoaa avajaistensa kunniaksi tarjouksia, arvonnan ja alennuksia ammattilaisten käyttämistä tuotemerkeistä.

— Halusimme yhdistää avajaisemme naapurin syntymäpäiväjuhlallisuuksiin, ja siitä mietimme, että miksei kutsuttaisi mukaan myös muita yrittäjiä, yhdessä tekemällä tulee usein parempaa, Iiris Muhonen kerto.

Tuija Pauhu

Saul Pitkonen toivoo, että ihmiset tulevat kokeilemaan Soitinkulmaan soittimia, kun Kirkkokatu seiskassa on avoimet ovet torstaina.
Saul Pitkonen toivoo, että ihmiset tulevat kokeilemaan Soitinkulmaan soittimia, kun Kirkkokatu seiskassa on avoimet ovet torstaina.

Saul Pitkosen Soitinkulma puolestaan on toiminut savonlinnalaisten ja muualta tulleiden muusikoiden kiintopisteenä jo vuodesta 1991. Kivijalkaliikkeen sijainti Taidelukion ja musiikkiopiston kupeessa on aktiivisille musiikinharrastajille enemmän kuin otollinen

— Mielelläänhän tällaiseen lähtee mukaan, kaikki yhteistyö on plussaa, Saukki komppaa Iiristä.

Avoimien ovien päivän aikana Soitinkulmassa on arvontoja ja tarjouksia. Samalla pääsee testaamaan myös erilaisia soittimia.

Kahvila Leivintupa on toiminut vuodesta 2006. Omistaja Marko Silvennoinen tietää, että jouluostosten lomassa voi alkaa kahvihammasta kolottaa ja niinpä Leivintuvassa on koko päivän ajan kahvi ja joulutorttu -tarjous jouluiseksi piristykseksi päivän touhujen lomaan.