Tilaajalle

”Hyviä, paikallisia raaka-aineita ei ole helppo löytää. Tuottajat eivät pidä itsestään meteliä”, toteaa Vuoden Kokki -kilpailun semifinaaliin tiensä raivannut Hotelli Punkaharjun keittiömestari Mikko Lahtinen

Lahtinen toivoo suoria yhteydenottoja paikallisilta tuottajilta. Esimerkiksi omalla seudulla kasvanutta perunaa, vihanneksia, juureksia ja marjoja haluttaisiin käyttää nykyistä enemmän.

Soila Puurtinen

Keittiömestari Mikko Lahtisen työnkuva on moninainen alkaen ruokalistan ja annosten suunnittelusta raaka-aineiden hankintaan sekä keittiöhenkilöstön rekrytointiin.
Keittiömestari Mikko Lahtisen työnkuva on moninainen alkaen ruokalistan ja annosten suunnittelusta raaka-aineiden hankintaan sekä keittiöhenkilöstön rekrytointiin.

Hotelli Punkaharjun keittiömestarilla, Vuoden Kokki -kilpailun semifinaaliin valmistautuvalla Mikko Lahtisella on haave.