Uusi ravintola Ursa avaa vappuna ovet Kerigolfin yhteyteen — "Ravintola panostaa toiminnassaan ja tuotevalikoimassaan asiakaslähtöisyyteen"

Kerimäelle Kerigolfin yhteyteen saadaan vapusta alkaen uusi ravintola, kun ravintola Ursa avaa ovensa.

Timo Seppäläinen

Minna Kinnusen (vas.) ja Katja Inkalan (oik.) lisäksi ravintola Ursan taustalla häärää toimitusjohtaja Jarno Jaksola.
Minna Kinnusen (vas.) ja Katja Inkalan (oik.) lisäksi ravintola Ursan taustalla häärää toimitusjohtaja Jarno Jaksola.

Ravintola Ursa avaa ovensa Kerimäellä, Kerigolfin yhteydessä, vappuna 1. toukokuuta herkullisen kakkubuffetin merkeissä, kertoo Kerigolf Oy tiedotteesaan.

Ursan ravintolapäällikkönä toimii pitkään sesonkiravintoloita pyörittänyt Katja Inkala. Inkalan mukaan ravintolan nimi Ursa on naaraskarhun latinankielinen nimi. Se sopii mainiosti Kerigolfin klubiravintolaksi, onhan karhu Kerigolfin vaakunaeläin.

Ursassa tarjoillaan keitto- ja kotiruokalounasta sekä herkullisia hampurilaisia ja muita mutkattomia á la carte -annoksia. Listalta löytyy myös pohjoisesta tuttu poronkäristys.

Timo Seppäläinen

Ravintola Ursa aloittaa toimintansa vappuna ravintolapäällikkö Katja Inkalan johdolla (vas.). Vieressä ravintolan vuoropäällikkö Minna Kinnunen.
Ravintola Ursa aloittaa toimintansa vappuna ravintolapäällikkö Katja Inkalan johdolla (vas.). Vieressä ravintolan vuoropäällikkö Minna Kinnunen.

— Ravintola panostaa toiminnassaan ja tuotevalikoimassaan asiakaslähtöisyyteen. Haluamme vastata niin golfaajien, kuin kaikkien muidenkin asiakkaitten tarpeisiin hyvin. Haemme myös uuden lainsäädännön mukaisen mietojen alkoholien ulosmyyntiluvan ravintolalle, toteaa ravintolan taustalla olevan Pyhätunturin Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Jarno Jaksola.

Kerigolf tyytyväinen ratkaisuun

Kerigolf Oy:n toimitusjohtaja Soili Pelkonen kertoo, että Kerigolfissa ollaan erittäin iloisia siitä, että he saavat osaavan ja kokeneen joukkueen hoitamaan klubiravintolaansa.

— Haluamme toivottaa sekä pelaajat että kaikki muut alueellamme liikkuvat ihmiset tervetulleeksi nauttimaan Ursan herkuista ja palveluista, kertoo Pelkonen.

Kerigolfissa pelataan Pelkosen mukaan vajaat 20 000 kierrosta pelikauden aikana ja siellä toteuteaan erilaisia tyky-, koulutus- ja kilpailutapahtumia, joihin ravintola antaa keskeisen panoksen.

Ravintola panostaa toiminnassaan ja tuotevalikoimassaan asiakaslähtöisyyteen. — Jarno Jaksola

— Tarjoamme yhdessä Ursan kanssa hyvän paikan myös muihin yritysten ja yhdistysten tapahtumiin sekä perhejuhliin, Pelkonen jatkaa.

Kerigolf ja Ursa työllistävät kesäkaudella yhteensä 20 työntekijää.