Ketolansaaressa Puruvedellä asuva mies on kateissa – Poliisi pyytää havaintoja usein potkukelkalla jäällä liikkuneesta miehestä

Juha Luostarinen on syntynyt vuonna 1954. Hän on noin 180 cm pitkä, vartaloltaan hoikkarakenteinen ja tummahiuksinen.

Poliisi

Juha Luostarinen.
Juha Luostarinen.

Poliisi etsii kesälahtelaista Juha Luostarista. Poliisi sai perjantaina 24. tammikuuta 2020 tiedon, ettei Kiteen Kesälahdella Ketolansaaressa asuvasta Juha Luostarisesta ole tehty havaintoja lokakuun 2019 jälkeen. Juha Luostarinen asuu yksin Puruveden pohjoisosassa sijaitsevassa Ketolansaaressa. Saareen ei ole tieyhteyttä, ja kulku sinne tapahtuu vesiteitse.

Juha Luostarinen on syntynyt vuonna 1954. Hän on noin 180 cm pitkä, vartaloltaan hoikkarakenteinen ja tummahiuksinen. Luostarisella on ollut tapana liikkua jäällä potkukelkalla. Luostarisen lisäksi myös hänen käyttämä potkukelkka on kateissa. Paikallisten asukkaiden mukaan Puruvesi on Ketolansaaren alueelta jäätynyt joulukuun alkupuolella.

Poliisi tutkii tapausta nimikkeellä ”kadonnut henkilö”. Asiassa ei käsillä olevien tietojen perusteella ole syytä epäillä rikosta.

Poliisi pyytää Ketolansaaren alueelta kaikkia mahdollisia Luostariseen katoamiseen liittyviä havaintoja.

Havainnot voi ilmoittaa poliisille puhelimitse Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.