Tilaajalle

Kuha ja ahven maistuvat hyvin ruokapöydässä — Valtakunnallisen kalatutkimuksen tulokset ovat Saimaan rannoilla iloista kuultavaa

Muikun reviiriä ruokakalana pitäisi saada Suomessa laajennettua, vaikka esimerkiksi purkitetun muikun menekki on ollutkin hyvissä kantimissa.

Soila Puurtinen

Savonlinnalaisen Tanelin Kalatorin yrittäjä Vesa Mäkäläinen kertoo, että muun muassa Puruveden iso ahven tekee hyvin kauppansa. - Myös kuhaa käytetään kokemukseni mukaan paljon ruuanlaitossa Savonlinnassa, Mäkäläinen kertoo.
Savonlinnalaisen Tanelin Kalatorin yrittäjä Vesa Mäkäläinen kertoo, että muun muassa Puruveden iso ahven tekee hyvin kauppansa. - Myös kuhaa käytetään kokemukseni mukaan paljon ruuanlaitossa Savonlinnassa, Mäkäläinen kertoo.

Itä-Suomen kalatalousryhmän aktivaattori Pekka Sahama Savonlinnasta sanoo, että kalankäyttö ruuanlaitossa on kasvanut Suomessa, mutta kotimaisen kalan osuus kasvusta ei ole lisääntynyt.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Tee digitilausMääräaikainen digitilaus tarjoushintaan.

Uusimmat uutiset