Huutokauppakeisari keräsi yli tuhatpäisen yleisön juhlasensseille Uukuniemen Kumpuun. Katso video.

Juhlat jatkuvat musiikin ja tanssin merkeissä myöhään lauantai-iltaan.

Tuija Pauhu

Jyrki ja Anne Keränen Lohjalta huusivat vanhan vauvankehdon loikoilupaikaksi neljälle kissalleen.
Jyrki ja Anne Keränen Lohjalta huusivat vanhan vauvankehdon loikoilupaikaksi neljälle kissalleen.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki Heli-vaimoineen oli vastustamaton vetonaula lauantaina Vasukkaat ry:n juhlasensseillä Uukuniemellä. Kummun koulun pihapiirissä seurasi huutokauppaa reilusti yli tuhat henkeä. Läheinen pelto pysäköintialueena ei riittänyt, vaan autoja oli pientareella molemmin puolin kylätietä.
Palsanmäki iski rennolla huumorillaan suoraan yleisön nauruhermoihin. Kukaties äänekkäimmän remakan sai aikaan vanha vauvankehto, josta useampi nainen oli yhtä aikaa halukas jättämään tarjouksen.
Siitä huutokauppakeisari keksi letkauttaa, että kylläpäs Uukuniemellä on paljon naisväkeä pieniin päin. Laskujen mukaan ainakin kahdeksan.
— Näköjään Uukuniemellä harrastetaan paljon seksiä.
Yleisön joukosta kantautui vastaus, että eilen pidettiin talkoot.
— Ai lapsenteossa, varmisteli perään Palsanmäki.
Tavarakin vaihtoi vikkelästi omistajaa. Myymättä jäivät ilmeisesti vain jalkakylpy ja lankapuhelin.
Yleisö kertoi pitäneensä viihteestä. Kun koolla oli paljon väkeä läheltä ja kaukaa, joukosta löytyi paljon sukulaisia, ystäviä, naapureita, tuttavia tai entisiä koulukavereita, joiden kanssa saattoi vaihtaa kuulumisia.
Juhlasenssit jatkuvat myöhään lauantai-iltaan. Ohjelmassa on oopperalaulaja Jyrki Anttilan konsertti sekä tanssia biisonitilan malliin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.