Ketkä ovat Etelä-Savon parhaat 2019? — Ehdottaa voi vaikka itseään, perusteluineen

Aikaa ehdotuksille on 8. marraskuuta asti ja voittajat julistetaan 28. marraskuuta.

Antti Varonen

Aikaisemmin Etelä-Savon parhaat -palkinnolla on palkittu muun muassa muotoilija Riikka Kaartilanmäki ja seppä Jarkko Kaartilanmäki Sulkavalta.
Aikaisemmin Etelä-Savon parhaat -palkinnolla on palkittu muun muassa muotoilija Riikka Kaartilanmäki ja seppä Jarkko Kaartilanmäki Sulkavalta.

Maakuntaliitto valitsee jälleen Etelä-Savon parhaat ja etsii siksi ehdotuksia maakunnan parhaista yhteishengen, identiteetin ja imagon kohentajista.

Ehdokasyrityksen, -yhteisön tai -henkilön olennaisia ominaisuuksia ovat yhteistyökyky, innovatiivisuus, tuloksellinen toiminta ja kehittymiskyky.

Ehdotuksia voi esittää kuka tahansa, ja itseäänkin voi ehdottaa.

Parhaat valitsee palkintoraati, jossa ovat ely-keskuksen, kauppakamarin, yrittäjien, ammattikorkeakoulun, taidetoimikunnan, maakuntaliiton ja Etelä-Savon rahaston edustajat.

Palkinto jaetaan torstaina 28.11. Mikkelin kaupunginorkesterin konsertin yhteydessä.

Ehdokashaku päättyy perjantaina 8. marraskuuta. Ehdotuksen voi jättää nimettömästi, mutta yhteystiedot jättämällä osallistuu arvontaan pienistä palkinnoista.

Ehdotuksia ja perusteluja voi jättää tästä.

Etelä-Savon parhaita on palkittu vuodesta 2011 alkaen. Viime vuonna Etelä-Savon parhaina palkittiin Hotelli Punkaharjun yrittäjä Saimi Hoyer, Puumalan kunta ja DeSavo ry. Aiemmin palkinnon ovat saaneet muun muassa Savonlinnan taidelukio, SaimaaHoliday-yritysverkosto, muotoilija Riikka Kaartilanmäki ja seppä Jarkko Kaartilanmäki, Rantasalmen Puhallinorkesteri, Craft & Design Savonlinna –verkosto sekä Aino Ackté –työryhmä.