Taltioi kesäluonnon parhaat palat ja osallistu luontovideokisaan!

Tuloksia katsellaan Luontokinossa marraskuussa.

Timo Luostarinen

Immenkorento on kaunis otus. Luontovideokilpailluun voi osallistua vaikkapa korentojen elämästä kertovalla videonpätkällä.
Immenkorento on kaunis otus. Luontovideokilpailluun voi osallistua vaikkapa korentojen elämästä kertovalla videonpätkällä.

Suomen luonto on ihanaa katsella ja yhä useampi myös tallentaa sitä videolle. Nyt tarjoutuu luontoa videoiville tilaisuus esitellä parhaita paloja kuvausretkiltään, kun Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ja sen Ympäristötekoja yhteisöllisesti -hanke järjestävät kaikille avoimen kisan Luonteikkaat luontovideot.

Taltioi luonnon monimuotoisuutta — vaikka kasvien kauneutta ja eläimien eloisuutta! Tai kuvaa ympäristön karumpaa puolta — ihmisen jälkeä luontomaisemassa!

Kisaan voi osallistua lähettämällä esiraadille syyskuun puoliväliin mennessä itse kuvatun luontoaiheisen videon, jonka enimmäiskesto on 10 minuuttia. Suositeltava tallennusmuoto on MP4.

Videosadosta raati valitsee koskettavimmat, ja ne esitetään yleisölle syksyn Luontokinossa Savonlinnan Kulttuurikellarissa 9.11.

Katsojat voivat äänestää suosikkiaan tapahtumassa. Eniten ääniä saaneiden videoiden kuvaajille on luvassa luontoystävälliset palkinnot. Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali SINFF tukee kisaa!

Videot toimitetaan 15.9.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ytysavonlinna@gmail.com tai muistitikulla osoitteeseen Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistys ry, Pappilankatu 3, 57100 Savonlinna.

Kisaan osallistuva kuvaaja antaa tapahtuman järjestäjille oikeuden näyttää video korvauksetta kertaluonteisesti marraskuun 9. päivän Luontokinossa.

Lisätiedot: Ympäristötekoja yhteisöllisesti -hankkeen koordinaattori Tiina Pulkkinen, p. 044 2309 857 / s-posti: ytysavonlinna@gmail.com.