Nätkin esikoululaiset opettelivat ravintolatapoja — osuuskauppa kutsui vierailulle

Touhulan lapsilla touhukas päivä — ensin käytiin uimassa, sitten ravintolassa syömässä ja sitten vielä diskossa tanssahtelemassa.

Savonlinnan Seurahuoneella vieraili tiistaina esikoululaisia syömässä ja tanssimassa.
Savonlinnan Seurahuoneella vieraili tiistaina esikoululaisia syömässä ja tanssimassa.

Nätkin liikuntapäiväkoti Touhulan esikoululaiset vierailivat tiistaina Savonlinnan Seurahuoneella lounaalla ja opettelemassa ravintolakäyttäytymistä.

Ennen ruokaa oli jo käyty uimahallissa uimassa ja ruuan jälkeen mentiin vielä yökerhon puolelle tanssahtelemaan räätälöidyn hittimusiikin tahtiin.

Kyse oli osuuskaupan hotellien hyväntekeväisyyskampanjasta.

Savonlinnan Sokos Hotel Seurahuone on kutsunut esikoululaisia vierailuille jo useampana vuonna.

— Hyvin lapset ovat aina käyttäytyneet. On käyty läpi ravintolassa käyttäytymistä ja siellä käytettäviä välineitä. Vähän se on aina ensin jännää, kun vieras täti jututtaa, mutta mukavaa on puolin ja toisin ollut. Ei ole näinä päivinä tylsiä hetkiä ollut, naurahtaa Perlina di Castellon ravintolapäällikkö Hanna Ala-Kotila.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.