Pelle Miljoona ei vielä vedä Savonlinnassa, mutta muuten loppuvuoden keikat ovat myyneet kivasti

Saliin mahtuu 800 katsojaa, joten toivoa sopii, että Andy McCoyn ja kumppaneiden alkuperäiskokoonpanon lipunmyynti vilkastuu.

Soila Puurtinen

Pari vuotta sitten savonlinnalaistaustainen Pelle Miljoona juhli Love Recordsia Olavinlinnassa.
Pari vuotta sitten savonlinnalaistaustainen Pelle Miljoona juhli Love Recordsia Olavinlinnassa.

Savonlinnasalin konserttitarjonta loppuvuoden aikana on myynyt varsin mukavasti. Savonlinnalaistaustaisen Pelle Miljoonan juhlakiertue ei kuitenkaan ole lähtenyt lipunmyynnin suhteen lentoon.

Kuukauden kuluttua 28. marraskuuta järjestettävään konserttiin on myyty vasta noin neljännes lipuista. Saliin mahtuu 800 katsojaa, joten toivoa sopii, että Andy McCoyn ja kumppaneiden alkuperäiskokoonpanon lipunmyynti vilkastuu vielä.

Kuvakaappaus

Pelle Miljoonan juhlakiertueen konsertti on Savonlinnasalissa 28.11. Punaiset paikat ovat vielä vapaana, joten vasta noin neljännes lipuista on varattu.

Muut vierailevien tähtien keikat ovat varsin kysyttyjä. Esimerkiksi Dannyn uran päätöskiertueen konserttiin 28. joulukuuta on enää muutama irtopaikka jäljellä.

Saara Aallon konserttiin 8. marraskuuta on vielä kolmannes paikoista vapaana, mutta viitisensataa lippua on jo myyty.

Eija Ahvon ja Susanna Haaviston yhteiskonserttiin 11.11. on vapaana enää satakunta paikkaa.

Jäähallista Savonlinnasaliin siirtyneeseen Raskasta joulua -konserttiin 18.11. on jäljellä noin viidennes paikoista.

Musiikkinälkäinen yleisö on löytänyt hyvin tiensä myös Tuunaansaareen luolaston Luola Eventsin tapahtumiin. Elastinen aloitti keikkaputken viikonloppuna koko lailla täyden salin edessä. Gösta Sundqvistin musiikkia tarjoavaan Itkisitkö onnesta -konserttiin 8.11. on numeroituun istumakatsomoon enää muutamia paikkoja jäljellä. Permannolle mahtuu myös vielä.

Luola Eventsillä on tämän jälkeen vielä kaksi konserttia tänä vuonna: 17.11. Kuningasidea ja 1.12. Anssi Kela. Näihin molempiin on vielä tarjolla runsaasti lippuja.

Luetuimmat