Katso video tiedotustilaisuudesta: Tekonivelsairaala Coxan ja Sosterin yhteistyö turvaisi tekonivelkirurgian säilymisen Savonlinnassa — Savonlinnan keskussairaalassa tehtävät tekonivelleikkaukset aiotaan siirtää Coxan brändin alle

Sosteri ja Coxa Oy ryhtyvät selvittämään yhteisen yhtiön mahdollisuutta. Tekonivelleikkauksia lukuunottamatta keskussairaalan muu toiminta säilyisi Sosterin omana toimintana.

Roope Tähkä / Coxa Oy

Sosterin johtaja Panu Peitsaro (vas.) ja Coxa Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Martikainen ovat suunnitelleet, että Savonlinnan keskussairaalassa ruvettaisiin tekemään tekonivelleikkauksia Coxan brändin alla. Sosterin hallitus hyväksyi idean ylimääräisessä kokouksessaan torstaiaamuna.

Sosteri ja tamperelainen Tekonivelsairaala Coxa Oy suunnittelevat siirtävänsä Savonlinnan keskussairaalassa tehtävät tekonivelleikkaukset Coxan brändin alle. Tekonivelleikkausten markkina-alueena olisi koko Itä-Suomi ja mahdollisesti myös Venäjä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet