Room304:n ikkunat laitettiin uusiksi yöllä Olavinkadulla – Savonlinnassa toimivan kauneushoitolan kassalipas on kateissa

Yritys kiittää silminnäkijää ilmoituksesta. Yrittäjät pääsivät laittamaan tihutyön jäljiltä paikkoja kuntoon jo yön hämärissä.

Kuvakaappaus

Olavinkadulla mentiin Room304:n tiloihin ikkunasta sisään perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kuvakaappaus on yrityksen Facebook-sivuilta.
Olavinkadulla mentiin Room304:n tiloihin ikkunasta sisään perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kuvakaappaus on yrityksen Facebook-sivuilta.

Savonlinnan Olavinkadulla katutasossa toimivaan kauneushoitolaan Room304:ään oli menty sisään rajuin ottein perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Yritys tiedotti asiasta Facebook-sivuillaan lauantaiaamuna. 

– Viime yönä Room304:ään oli tultu perinteisen sisäänkäynnin sijaan ikkunasta. Nyt meillä on kateissa musta kassalipas. Jos teille vastaan tulee neliönmallinen tummanharmaa kassalipas, niin se on luultavasti meidän.

– Olisimme onnellisia jos voisitte ottaa talteen ja tuoda sen liikkeelle. Kiitos vielä silminnäkijälle, joka teki ilmoituksen poliisille ja Outille & Petralle, saatiin rivakasti yöhommissa paikat kuntoon, yritys kertoi Facebookissa.

Kauneushoitola Room304:n yrittäjinä toimivat Outi Laamanen ja Petra Härkönen. Itä-Savo kertoi äskettäin yrityksen laajentumisesta Rantasalmen Järvisydämen kylpylään. Tuo juttu luettavissa täältä.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut