Tilaajalle

Niko Ovaska ryhtyi ravintoloitsijaksi Tallinnaan — Yksi syy toiminnan laajentamiseen muualle oli Kalastajan Kojun tulevaisuutta leimaava epävarmuus

Ovaskala Oy:n yrittäjä ja Kalastajan Kojua Savonlinnassa pyörittävä Niko Ovaska toimii nykyään ravintolayrittäjänä myös Tallinnassa. Ympärivuotinen Hotokas-ravintola on toiminut Niko Ovaskan omistuksessa vuodenvaihteesta lähtien.

Tuija Pauhu

Niko Ovaska sanoo, että aluksi hankittiin pieni ravintola harjoittelumielessä ja sitten katsotaan, mihin suunta vie. Savonlinnaa perhe ei ole kokonaan jättämässä. — Kyllä sydän sykkii Savonlinnalle ja Saimaalle, mutta ei ole mahdottomuus, että asuisimme talvisin Tallinnassa.
Niko Ovaska sanoo, että aluksi hankittiin pieni ravintola harjoittelumielessä ja sitten katsotaan, mihin suunta vie. Savonlinnaa perhe ei ole kokonaan jättämässä. — Kyllä sydän sykkii Savonlinnalle ja Saimaalle, mutta ei ole mahdottomuus, että asuisimme talvisin Tallinnassa.

— Vuodenvaihteessa hommasimme Tallinnasta toiminnassa olevan ravintolan. Ihan Vanhankaupungin laidalla sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan street foodia. Se on ollut Viron ensimmäinen hot dog -ravintola, ja ne ovat siellä aika vahva tekijä, tietenkin myös hampurilaiset.

Kommentoidut