Hummonselällä kateissa ollut kalastaja löytyi kylmissään ja vahvasti humaltuneena

Mies ilmeisesti vietti perjantain ja lauantain välisen yön saaressa.

Kalastaja löytyi saaressa vietetyn yön jälkeen. Arkistokuva.
Kalastaja löytyi saaressa vietetyn yön jälkeen. Arkistokuva.

Poliisi on löytänyt perjantaina kadonneeksi ilmoitetun veneilijän. Mies löytyi noin kello 11.15. Pelastuslaitos löysi miehen ajelehtimasta veneessä kylmissään ja voimakkaasti juovuksissa. 

Yksin liikkeellä ollut mies on poliisin mukaan mahdollisesti eksynyt pimeässä ja viettänyt lopulta yönsä saaressa. Poliisi sai miehen liikkeistä muutamia vihjeitä, joiden avulla etsintöjä suunnattiin lauantaina. 

Poliisi tutkii tapausta vesiliikennejuopumuksena. 

Poliisi etsi perjantain aikana Savonlinnassa Puruvedeltä Kerimäen ja Kesälahden välistä Hummonselällä kateissa olevaa kalastajaa, joka oli liikkeellä pienellä avoveneellä. Miestä ei löydetty illan aikana. Järvipelastajat etsivät häntä kolmella ja pelastuslaitos yhdellä veneellä. Etsintöihin osallistui myös puolustusvoimien helikopteri. 

Kalastaja oli lähtenyt kääntämään venettä perjantaina, mutta olikin lähtenyt vesille. Viimeinen havainto miehestä tehtiin kello 15. Pelastuslaitokselle hänestä tehtiin ilmoitus kello 19.16. 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet