Tilaajalle

Kylätalojen avustaminen loppumassa lyhyeen Savonlinnassa  – Kumppanuuspöytien puheenjohtajia kismittää

Elinkeinojaosto päätti budjetistaan. Jaosto pyytää valtuustolta lupaa jakaa kohdeavustuksia tapahtumille

Soila Puurtinen

Kylätalojen avustukset ovat olleet kumppanuuspöytien tavoitelistalla alusta saakka. Huhtikuussa 2018 otetussa arkistokuvassa ovat kumppanuuspöytien yhteyshenkilö Jaana Luostarinen, Punkaharjun kumppanuuspöydän  puheenjohtaja  Terho Kaskinen, kaupungin keskustaajaman kumppanuuspöydän puheenjohtaja Jyrki Huttunen, Kerimäen kumppanuuspöydän puheenjohtaja Jesse Härkönen, ja Säämingin kumppanuuspöydän puheenjohtaja Sakari Sallinen.
Kylätalojen avustukset ovat olleet kumppanuuspöytien tavoitelistalla alusta saakka. Huhtikuussa 2018 otetussa arkistokuvassa ovat kumppanuuspöytien yhteyshenkilö Jaana Luostarinen, Punkaharjun kumppanuuspöydän puheenjohtaja Terho Kaskinen, kaupungin keskustaajaman kumppanuuspöydän puheenjohtaja Jyrki Huttunen, Kerimäen kumppanuuspöydän puheenjohtaja Jesse Härkönen, ja Säämingin kumppanuuspöydän puheenjohtaja Sakari Sallinen.

Kylätalojen avustaminen on loppumassa lähes alkuunsa Savonlinnassa. Elinkeinojaosto päätti kaupunginvaltuuston sille myöntämien budjettirahojen kohdentamisesta tällä viikolla. Kylätaloavustusta ei listoilta löydy.

Uusimmat uutiset