Yrityskauppa syntyi kiinteistöpalvelussa

Savonlinnalainen Kiinteistöpalvelu Tim Turunen Oy on ostanut omistukseensa sulkavalaisen Kiinteistöhuolto Pajari Oy:n liiketoiminnan.

Timo Pajari (oik.)  ja Tim Turunen ovat lyöneet kättä päälle yrityskauppojen merkiksi. Kiinteistöpalvelu Tim Turunen Oy:n työnjohtaja Joel Turunen on alkanut  tutustua laajenneen yrityksen uusiin työkohteisiin.
Timo Pajari (oik.) ja Tim Turunen ovat lyöneet kättä päälle yrityskauppojen merkiksi. Kiinteistöpalvelu Tim Turunen Oy:n työnjohtaja Joel Turunen on alkanut tutustua laajenneen yrityksen uusiin työkohteisiin.

Savonlinnalainen Kiinteistöpalvelu Tim Turunen Oy on ostanut omistukseensa sulkavalaisen Kiinteistöhuolto Pajari Oy:n liiketoiminnan. Kaupat syntyivät hiljattain.

Yrittäjä Tim Turunen kertoo, että Pajarin henkilökunta ja kalusto siirtyi kaupassa Kiinteistöpalvelu Tim Turuselle. Hommaa jatketaan tästä eteenpäin Tim Turusen toiminimellä.

Kiinteistöhuolto Pajari Oy:n nimi häviää markkinoilta ajastaan kokonaan. Pajarin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden työnantajan palvelukseen.

Timo Pajari kertoo, että hän hän on toiminut lähes 40 vuotta kiinteistöalalla, ja nyt on aika hengähtää.

— Näiden yrityskauppojen jälkeen aion itse ruveta hoitamaan metsiäni. Siellä minua odottaa erinäinen määrä, erilaisia metsänhoitorästejä.

Turunen ja Pajari sanovat, että Pajari on kauppojen jälkeisessä muutosvaiheessa mukana katsomassa, että hommat alkavat sujua. Pysyvästi hän ei ole jäämässä Tim Turuselle töihin.

Kaupan vaikutuksesta Tim Turunen kertoo sen, että hänen yrityksensä toiminta laajenee nyt puolella aikaisempaan.

Aikaisemmat vaiheet yrityksissä ovat ajallisesti sujuneet siten, että Timo Pajari osti liiketoiminnat Kiinteistöhuolto R. Kautoselta heinäkuun alussa 2004. Sitä ennen hän toimi R. Kautosella koneurakoitsijana.

Yrittäjä Tim Turunen on toiminut alalla vuodesta 1982 alkaen. Nykyinen yritys on perustettu vuonna 1993. Tim Turunen omistaa firmansa yksin.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.