Katso video: Kansanedustaja Hanna Kososen itsenäisyyspäivä kului tunnelmasta nauttiessa: "Olen riemuinnut sitä, että meillä on tällainen mahtava maa kuin Suomi"

Hanna Kosonen kehui vuolaasti linnan juhlien ympäristöteemaan nojaten kotiseutunsa Savonlinnan luontoa ja vesistöjä.

Anniina Jeskanen

Hanna Kososen kaunista juhlatyyliä.
Hanna Kososen kaunista juhlatyyliä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Hanna Kosonen (kesk.) on jo tottunut juhlija Presidentinlinnassa itsenäisyyspäivänä.

— Neljä vuotta valmistautuminen on mennyt samalla kaavalla. Linnan juhliin valmistatumista, rauhoittumista ja olen riemuinnut, että meillä on tällainen mahtava maa kuin Suomi.

Ympäristöteemat ovat linnassa tänä vuonna esillä erityisen paljon.

Kosonen kehui Savonlinnan seudun puhtautta ja upeita vesistöjä.

— Meillähän on siinä meidän ympärillä puhtaammat vedet kuin mitä mistään löytyy. Siitä meidän täytyy pitää huolta. Se on meidän suurin arvo, mitä meillä on. Se hiljaisuus ja aivan upea luonto, Kosonen kehui vuolaasti.

Kososen koko haastattelun löydät myös täältä.

Kaikki Itä-Savon jutut linnan juhlista löydät kootusti täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet