Virpi Valkonen ja Olli-Pekka Nykänen edustavat Rantasalmea maaseutulautakunnassa

Rantasalmen kunnanvaltuusto valitsi edustajat maanantaina.

Sakari Kekki

Rantasalmen kunnanvaltuusto valitsi edustajat maanantaina.

Rantasalmen kunnanvaltuusto nimesi maanantaina maaseutulautakuntaan (Rantasalmen, Juvan, Joroisten ja Sulkavan yhteislautakunta) varsinaisiksi jäseniksi Virpi Valkosen (henkilökohtainen varajäsen Annukka Kiviranta-Tanninen) ja Olli-Pekka Nykäsen (varajäsen Pekka Lappalainen, Tervajoki). Joroisten maaseutulautakunnan jäseniksi valittiin Satu Naukkarinen, puheenjohtaja, (Aniitta Hämäläinen) ja Jouko Metsälä (Kimmo Toivanen). Sulkavan kunnan edustajiksi maaseutulautakuntaan valittiin Aku Mikkonen (Heikki Mikkonen) ja Johanna Parkkinen (Helga Reinikainen). Juvan edustajiksi valittiin Pekka Auvinen (Keijo Roikonen) ja Silja Pajunen (Mirja Veentaus).
Maaseutulautakunta hoitaa maaseutuhallinnon ja lomituspalvelujen tehtävät Rantasalmen, Joroisten, Juvan ja Sulkavan kuntien puolesta. Lisäksi lautakunta hoitaa lomituspalvelujen tehtävät myös osittain Savonlinnan kaupungin alueella.

Markus Kuokkanen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.