Pinkit juhlat Savonlinnan TaitoShopissa

Roosa nauhan -sukkamalleja on ollut suunnittelemassa muun muassa Titta Järvensivu Savonlinnasta.

Soila Puurtinen

Johanna Puurtinen esittelee Roosa nauha -lankamallistoa ja neulemalleja Taitoshopin Savonlinnan myymälässä.
Johanna Puurtinen esittelee Roosa nauha -lankamallistoa ja neulemalleja Taitoshopin Savonlinnan myymälässä.

Roosa nauha -kampanja on alkanut Taito Shopeissa kautta maan. Teemapäivää Pinkit Juhlat vietetään Savonlinnan myymälässä ensi perjantaina 13. lokakuuta. Kampanjalla kerätään varoja Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.
Kampanjaa varten on suunniteltu oma käsityömallisto, jonka kahdeksan hengen suunnitteluryhmään on kutsuttu myös savonlinnalainen Titta Järvensivu. Hänet tunnetaan suunnittelijanimellä Titta J’s Fantasysocks. Järvensivun mukaan sukkamallit ovat saaneet innoituksen herkistä ajatuksista, lohdusta ja myötätunnosta.

Suunnittelija vastaamassa kysymyksiin

Teemapäivässä on mukana myös Saimaan syöpäyhdistys.


Johanna Puurtinen Savonlinnan Taitoshopista on ilahtunut, että käsityömallisto ja sitä varten valmistetut Roosa nauha -langat ovat olleet varsin kysyttyjä heti markkinoille tultuaan.
— Kiinnostus voi johtua osaksi siitä, että Titta Järvensivu on Savonlinnasta.
Järvensivu on perjantaina myymälässä neuvomassa, jos neulemalleista on jotakin kysyttävää tai jokin niissä kiikastaa.
Teemapäivässä on mukana myös Saimaan syöpäyhdistys kertomassa syöpäsairauksista ja yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi Mary Kay -edustaja Päivi Laurikainen antaa ohjeita vaaleanpunaisen meikin tekemiseen. Roosa nauha -päivää vietetään Puistokadun myymälässä perjantaina klo 10— 12. Järvensivu ja Laurikainen ovat paikalla klo 12— 17.
Roosa nauha -langat on valmistanut Taito Pirkanmaa. Lankamallistoon kuuluu 27 värisävyä. Osa ohjevihkojen ja lankojen myyntituloista lahjoitetaan Syöpäsäätiölle tukemaan rintasyöpätutkimusta.
Lankamalliston suunnitteluun ovat osallistuneet myös Puikkomaisteri Tiina Kaarela, Neulova narttu -bloggari Soile Pyhänniska, Taito Pirkanmaan Minna Ahonen, Onnen lankamoinen -blogin Laura Lehtinen, Maridis Designin Marita Metsäkylä, Käsistä karannut -blogin Tiina Kuulasmaa sekä Tetri Designin Anna-Karoliini Tetri.