Ostaisitko panssarivaunun? — Hotelli Herttuan sotahistoriallista näyttelyä realisoidaan huutokaupassa

Entisen Hotelli Herttuan yhteydessä olleen sotahistoriallisen näyttelyn raskaampaa kalustoa myydään huutokaupassa lauantaina.

Yksi myytävistä kohteista on panssarivaunu T34-85. Kohdetiedoissa panssarivaunun kerrotaan olevan tyydyttävässä kunnossa, mutta toimintakunnosta ei ole tietoa.
Yksi myytävistä kohteista on panssarivaunu T34-85. Kohdetiedoissa panssarivaunun kerrotaan olevan tyydyttävässä kunnossa, mutta toimintakunnosta ei ole tietoa.

Entisen Hotelli Herttuan tiloissa Kerimäellä järjestetään tulevana viikonloppuna harvinainen huutokauppa. Nyt myyntiin tulee muun muassa panssarivaunu sekä kymmenittäin erilaisia tykkejä.

Raskaamman kaluston huutokauppa on osa hotellin sotahistoriallisen näyttelyn realisointia. Huutokaupan järjestää Suomen Asehistoriallinen seura.

Huutokauppa alkaa kello 14, ja huutokaupan näyttö sitä ennen kello 10 alkaen. Kaikki huutokaupassa myytävät kohteet ovat lupavapaita tai deaktivoituja, eli kohteiden ostamiseen ei tarvitse lupaa. Poliisihallituksen tarkastaja on tarkistanut deaktivoidut kohteet.

Kohteet ovat kookkaita, joten huutokaupan järjestäjä ei toimita niitä Suomen rajojen ulkopuolelle. Ulkomaiset ostajat joutuvat järjestämään mahdollisen kuljetuksen itse.

Ostetut kohteet on siirrettävä alueelta viimeistään kahden viikon kuluessa.

Kuvia tuotteista päivitetään Suomen Asehistoriallisen seuran verkkosivuille aina huutokauppapäivään asti. Kuvia tuotteista löydät täältä.

Huutokauppaluettelo löytyy täältä.

Raskaamman kaluston huutokauppa Kerimäellä lauantaina 16.6. kello 14 Hotelli Herttuan tiloissa, Veneenniementie 64.