Mitä mieltä olet pienten lasten isien asemasta?

Sosteri aloittaa syyskuun alussa Isien illat. Joittenkin lukijoiden mielestä pyörä on keksitty uudelleen, koska isät huomioidaan yhtä hyvin neuvolassa kuin äiditkin. Vai huomioidaanko?

Sosteri aloittaa syksyllä Isien illat. Tarvitsevatko isät mitään omia iltoja 0-3-vuotiaiden lasten kanssa ilman äitiä? Neuvola huomioi jo nyt isät samalla tavalla kuin äiditkin. Isä saa kutsun siinä missä äitikin neuvolaan.

Sitä paitsi edelleen on immeisiä, joiden mielestä isä tuo leivän pöytään äidille ja lapselle. Heidän mielestään äiti on tärkein lapsen elämässä ja isä tulee kakkosena.

Uusimpien tutkimuksien mukaan isä on yhtä tärkeä lapsen kehitykselle kuin äiti. Tämän tutkimuksen mukaan lapsi menestyy jopa koulussa paremmin ja hänellä on vähemmän ongelmia elämässään, jos hänellä on hyvä ja läheinen suhde isänsä kanssa. Kerro kommenttikentässä mitä mieltä olet?

Minna-Liisa Riestola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.