Savonlinnaan houkutellaan etätyöläisiä – Saimaa Konttori Savonlinna -konsepti avaa uusia mahdollisuuksia monipaikkaiselle työnteolle

Savonlinnan etätyötarjonta on tuotu kootusti yhdelle sivustolle.

Savonlinna Live!

Savonlinnan järvimaisemiin houkutellaan nyt etätyöntekijöitä sekä yrityksiä, joille etätyöskentely on mahdollista.
Savonlinnan järvimaisemiin houkutellaan nyt etätyöntekijöitä sekä yrityksiä, joille etätyöskentely on mahdollista.

Hallitus antoi taas valtakunnallisen etätyösuosituksen vähintään vuoden loppuun saakka. Nyt Savonlinnaan on luotu konsepti, jonka tavoitteena on houkutella Savonlinnaan yksityisiä etätyöläisiä, yrityksiä sekä tiimejä, joille monipaikkainen työnteko ja etätyöskentely on mahdollista.

Konseptin on luonut Savonlinna Live! -hanke yhdessä Savonlinnan Seudun Matkailu Oy:n, Savonlinnan kaupungin ja alueen matkailuyrittäjien kanssa.

Kaikki kaupungin etätyöskentelyyn liittyvä palvelutarjonta on löydettävissä Saimaa Konttori Savonlinna -sivustolta, Savonlinna Live! -hanke tiedottaa.

Sivustolla esitellään yksittäisiä mökkikohteita luonnon helmassa, mökkikyliä sekä vaihtoehtoja etätyöskentelypaikoiksi Savonlinnan keskustassa.

– Kaikissa kohteissa on tarjolla etätyöskentelyn mahdollistava verkkoyhteys ja käytettävissä on erilaisia lisäpalveluita kohteesta riippuen. Lisäksi viipymään voi halutessaan yhdistää erilaisia luonto- ja elämyspalveluita, joita sivustolla esitellään. Sivusto täydentyy koko ajan, Savonlinna Live! -hankkeen tiedotteessa kerrotaan.

Saimaa Konttori Savonlinnaan voi tutustua täältä.

Etätyöstä ja monipaikkaisen työnteon mahdollisuuksista voi tiedustella myös puhelimitse puh. 044 417 4984.