Vuosi sitten Lotta-Sofia Saahko päätti alkaa elää unelmaansa — nyt hän bloggaa unelmaprojektistaan kymmenille tuhansille lukijoille

Lotta-Sofia Saahko onnellisuusprojektin etenemistä seuraavat esimerkiksi yli 42 200 Instagram-seuraajaa.

Mari Koukkula

Asunnossa on paljon pinta-alaa, mutta niukasti tavaraa. Koko seinän peittävä kirjahylly on puoliksi tyhjä, ja toisen päädyn kirjat on järjestelty selkämysten värien mukaan, siniselkäiset yhdessä, punaselkäiset toisaalla.
Osa asunnon huonekaluista on kiertänyt maailmaa, komistaneet koteja Puolassa, Saksassa ja Kiinassa, missä Saahkon perhe on asunut vanhempien töiden vuoksi.
Kaakkois-Aasiasta äskettäin reppureissaamasta palannut Lotta-Sofia Saahko, 24, nousee varpailleen ja kurkottelee Muumi-mukia keittiön hyllystä. Vanhempien koti — joka sijaitsee tällä hetkellä Mikkelissä — on tukikohta, jonne on turvallista palata reissujen välissä.
Kahvia kaataessaan Saahko kertoo Muumi-mukien muistuttaneen häntä aina Suomesta, kotimaasta. Hän on pulittanut yhdestä harvinaisuudesta 80 euroa.

Laura Pylvänäinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet