Sulkavalle avataan jälleen kesäksi Marimekko-myymälä — ”Myymälä on ollut suosittu käyntikohde ja esimerkiksi viime kesä oli edellistä kesää vilkkaampi”

Marimekko-myymälä tekee paluun kesäksi vanhalle tutulle paikalle Sulkavan Alanteentielle.

Timo Seppäläinen

Marimekon Sulkavan kesämyymälä on vakiinnuttanut asemansa Sulkavalla. Kuva kesältä 2018.
Marimekon Sulkavan kesämyymälä on vakiinnuttanut asemansa Sulkavalla. Kuva kesältä 2018.

Sulkavalle avataan jälleen kesäksi Marimekko-myymälä. Myymälän avajaisia vietetään lauantaina 1. kesäkuuta ja se on avoinna 18. elokuuta saakka.

Kesämyymälän avauksen yhtenä vahvana perusteena on sen historia.

Sulkavalla toimi vuosia Marimekon tehdas ja sen yhteydessä tehtaanmyymälä, jotka suljettiin vuonna 2013 käytyjen yrityksen yhteistoimintaneuvottelujen päätteeksi. Sen jälkeen paikkakunnalle on avattu vanhalle tutulle paikalle Alanteentielle kesämyymälä.

— On mukavaa, että voimme palvella asiakkaita tutussa rakennuksessa Alanteentie 3:ssa, kertoo Marimekon Suomen myymälöistä vastaava päällikkö Sanna Saukko.

Marimekon myymälä on vakiinnuttanut paikkansa Sulkavalla ja sulkavalaiset, kesäasukkaat sekä turistit jo odottavat myymälän aukeamista kesäisin. — Sanna Saukko

Myymälä on vakiinnuttanut paikkansa Sulkavalla myös suosionsa perusteella, mikä on myöskin tärkeä syy avauspäätökseen tänä kesänä. Marimekolla on outlet-myymälä Juvan ABC:n yhteydessä Viitostien varressa. Silti Marimekolla nähdään kannattavaksi avata Sulkavalle oma kesämyymälä.

— Marimekon myymälä on vakiinnuttanut paikkansa Sulkavalla ja sulkavalaiset, kesäasukkaat sekä turistit jo odottavat myymälän aukeamista kesäisin. Haluamme tuoda iloa kesään Marimekon värein ja kuvioin, Saukko kertoo.

Soila Puurtinen

Työskentelyä Marimekon Sulkavan laukkutehtaalla keväällä 2011. Muutama vuosi myöhemmin tehdas suljettiin.
Työskentelyä Marimekon Sulkavan laukkutehtaalla keväällä 2011. Muutama vuosi myöhemmin tehdas suljettiin.

Myymälä on ollut suosittu käyntikohde vuosittain ja Marimekolta toivotaan että suosio jatkuu tänäkin kesänä.

— Myymälä on ollut suosittu käyntikohde ja esimerkiksi viime kesä oli edellistä kesää vilkkaampi. Toivottavasti myymälä löydetään vähintään yhtä hyvin tänäkin vuonna.

Tänä kesänä Sulkavan myymälästä löytyy kattava valikoima Marimekon muotia mukaan lukien vaatteita ja asusteita sekä kodintuotteita ja kankaita.

— Marimekon vaatteiden menneiden sesonkien aarteita ei löydä mistään muualta, Saukko vinkkaa.

Marimekon Sulkavan kesämyymälä (Alanteentie 3, Sulkava) avoinna 1.6.—18.8. arkisin kello 10-17, lauantaisin kello 10-15 ja kello sunnuntaisin 12-16. Juhannusaattona myymälä palvelee kello 9—13 ja juhannuspäivänä liike on suljettu.