Rehtori Erkki Kauppisen asema Tanhuvaaran Urheiluopistossa vahvistui — toimii jatkossa myös toimitusjohtajana

Soila Puurtinen

Tanhuvaaran Säätiö sr:n hallituys vahvusti työnkuvien muutoksia yhtiön hallinnossa.
Tanhuvaaran Säätiö sr:n hallituys vahvusti työnkuvien muutoksia yhtiön hallinnossa.

Tanhuvaaran Urheiluopiston rehtori Erkki Kauppinen toimii jatkossa myös Tanhuvaaran Säätiön toimitusjohtajana. Toimitusjohtajuus konserniin kuuluvissa Tanhuvaaran Palvelut Oy:ssä ja Monrepos Areena Oy:ssä jatkuu.

Urheiluopistoa hallinnoiva Tanhuvaaran Säätiö sr:n hallitus vahvisti kokouksessaan useita työnkuviin liittyviä muutoksia ja päivityksiä. Muutokset koskevat palveluksessa jo entuudestaan olevia työntekijöitä.

Kauppinen on lisäksi Tanhuvaaran Säätiön, Tanhuvaaran Palvelut Oy:n ja Monrepos Areena Oy:n hallitusten jäsen.

Niina Uronen vastaa edelleen koulutuspäällikkönä Tanhuvaaran Urheiluopiston ammatillisesta koulutuksesta. Hän toimii myös 1.1.2019 alkaen tarvittaessa toimitusjohtaja/rehtorin sijaisena.

Anu Häkkinen toimii controllerina toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella 1.1.2019 alkaen. Anu Häkkinen vastaa taloushallinnon asioista yhdessä tilitoimiston, tilintarkastajan, toimitusjohtaja/rehtorin sekä johtotiimin jäsenten kanssa.

Jouko Laamanen toimii kiinteistöpäällikkönä 1.1.2019 alkaen. Jouko Laamanen vastaa konsernin kiinteistöistä sekä metsä- sekä maaomaisuuden yleissuunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä toimitusjohtaja/rehtorin ja controllerin kanssa. Hän toimii myös konsernin turvallisuusjohtajana.

Tanhuvaaran toiminta on suunnattu sekä liikunnan harrastajille että ammattilaisille. Keskuksessa on yleisurheilukenttä, sisäharjoitushalli, palloiluhalli, uimahalli ja jäähalli, sisäampumaradat ja useita ulkoilureittejä.

Urheiluopistossa voi suorittaa liikunnanohjauksen perustutkinnon sekä liikunnan ammattitutkinnon joko aikuisliikunnan tai liikunnan ja ohjelmapalvelujen osaamisalalla.

Opistossa voi suorittaa myös lajiliittojen ohjaajatutkintoja.

Ammattikoulutuksen lisäksi Tanhuvaarassa järjestetään lyhyempiä kursseja sekä työhyvinvointipäiviä.