Hyvinvointimessuille Tanhuvaaraan on tulossa viikonloppuna 170 näytteilleasettajaa

Tapahtumapäivät ovat keskenään erilaiset — perjantai on nuorison ja lauantai perheiden päivä.

Soila Puurtinen

Tanhuvaarassa pidetään viikonvaihteessa Savonlinnan hyvinvointimessut..
Tanhuvaarassa pidetään viikonvaihteessa Savonlinnan hyvinvointimessut..

Tanhuvaarassa perjantaina ja lauantaina pidettäville Savonlinnan hyvinvointimessuille on tulossa 170 näytteilleasettajaa, kertoo messuvastaava Kimmo Käärmelahti Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:stä.

— Iso ja näyttävä tapahtuma piti tehdä, mutta jättiläinenhän tästä tuli.

Vanhojen terveysmessujen herättäminen henkiin aloitettiin viisi vuotta sitten pääkirjasto Joelin tiloissa alle 30 toimijan voimin.

Tässä välillä messuja on pidetty Linnalassa ja OKL-hallissa.

Tanhuvaaran tapahtumapäivät ovat Käärmelahden mukaan keskenään erilaiset.

Perjantaina pääosissa ovat toisaalta koululaiset ja opiskelijat ja toisaalta työhyvinvoinnin toimijat, lauantai on enemmän perheiden ja kolmen sukupolven tapahtumapäivä.

Messuilla on tarjolla monenlaista tietoa, tekemistä ja testausta. Valtaosa testeistä on maksuttomia, osalla tuetaan Tanhuvaaran opiskelijoiden opintoretkikassaa.

Samaan kassaan menevät myös urheilu- ja liikuntavälineiden kirpputorin tuotot. Messuvieraat voivat tuoda sinne tavaralahjoituksia.
Lisätietoja tapahtumasta sekä sen lapsiparkista ja ilmaiskuljetuksista tästä.

Savonlinnan hyvinvointimessut ja työhyvinvointitapahtuma Tanhuvaaran Urheiluopistolla 15.–16.9. 2017 klo 9–14. Tapahtuma on avoin ja maksuton.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.