Minna Raassina Savonlinnasta valittiin kanttoreiden ammattiliiton johtoon

Kanttori Minna Raassina on työskennellyt Savonlinnan seurakunnassa vuodesta 2006.
Kanttori Minna Raassina on työskennellyt Savonlinnan seurakunnassa vuodesta 2006.

Savonlinnan johtava kanttori Minna Raassina on valittu Suomen Kanttori-urkuriliiton puheenjohtajaksi vuosiksi 2019–2020.

Valinnan teki Kanttori-urkuriliiton valtuusto kokouksessaan keskiviikkona 21. marraskuuta Helsingissä.

Raassina on työskennellyt Savonlinnan seurakunnassa vuodesta 2006. Aikaisemmin hän on toiminut Suomen Kanttori-urkuriliiton valtuustossa ja Kirkon akateemiset-yhteisjärjestön eli AKI:n yhdenvertaisuustyöryhmässä.

— Tärkeimpänä asiana näen kanttoreiden työssäjaksamisen ja siihen liittyen liiton työskentelyn kohti parempaa työelämää, Raassina sanoo tiedotteessa.

Suomen Kanttori-urkuriliitto on 111-vuotias kanttoreiden ammattiliitto.

Suomen Kanttori-urkuriliitto muodostaa Suomen kirkon pappisliiton sekä Suomen teologiliiton kanssa yhteisjärjestön Kirkon akateemiset AKI ry:n, jonka toimisto hoitaa liittojen ja niiden jäsenten asioita.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet