Sipilä tuli Savonlinnaan Turusta

Pääministeri Juha Sipilä kiirehti Turusta Savonlinnaan yksityiskoneella ja virka-autolla.

Timo Seppäläinen

Pääministeri Juha Sipilä kiirehti Turusta Savonlinnaan yksityiskoneella ja virka-autolla.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sekä perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) tulivat Savonlinnaan vasta maanantai-iltana, suoraan Olavinlinnaan maakuntaliiton vastaanotolle.

Tiistaina Savonlinnassa on keskustan eduskuntaryhmän kesäkokous, ja muut keskustaministerit tutustuivat jo maanantain aikana seudun yrityksiin, oppilaitoksiin ja järjestöihin.

Sipilä ja Saarikko tulivat Savonlinnaan virka-autolla Joensuusta. Sinne Sipilä oli lentänyt yksityiskoneen Turusta. Turussa ministerit kävivät viimeviikoisen puukotuksen muistopaikalla sekä tapasivat viranomaisia ja kaupungin johtoa.

Turun tapahtumien vuoksi Saarikon Savonlinnan-ohjelma peruuntui maanantailta. Sipilän oli alkujaankin määrä tulla Savonlinnaan vasta illalla, koska hän puhui aamupäivällä Suomen ulkomaanedustustojen päälliköiden suurlähettiläspäivillä Helsingissä.

Jaana Hänninen

Jaana Hänninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.