Ikäihmisiä tänään sadoittain Punkaharjulla - Liikuta minua saa liikkeelle

Tapahtuman kohderyhmänä ovat he, joiden oma liikkuminen on vaikeutunut.

Tapahtumaan osallistuu paljon heitä, joiden on vaikea muuten päästä mukaan tapahtumiin.

Punkaharjulla järjestetään tänään perjantaina Liikuta minua -teemapäivä. Päivä on suunnattu Savonlinnan Seudun Kolomosen jäsenyhdistyksille ja -järjestöille sekä Savonlinnan palvelutalojen ja kotipalvelun asiakkaille.

Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 200 osallistujaa, enimmäkseen palvelutalojen ja kotipalvelun asiakkaita.
— Tapahtuman kohderyhmänä ovat he, joiden oma liikkuminen on vaikeutunut ja joiden on muutoin vaikea osallistua tapahtumiin tai päästä tällaisiin kohteisiin, kertoo projektikoordinaattori Riitta Kärkkäinen KultRinki kulttuuri-ja liikuntaluotsihankkeesta.

Päivän aikana osallistujat pääsevät esimerkiksi opastetuille bussikierroksille Luonnonvarakeskuksen (Luke) puulajipuistoon ja tutustuvat Suomen Metsämuseo Luston näyttelyihin.

Liikuta minua on valtakunnallinen kampanja, joka haastaa yhteisöjä ja yksilöitä luomaan keväisen ja omaehtoisen toiminnan tapahtuman Kukan päivänä 13. toukokuuta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.