Miekkoniemen Shell kokee muodonmuutoksen — Remontti kestää yli puolitoista kuukautta

Alueen postipalvelut siirtyvät remontin ajaksi Savonlinnan K-Citymarkettiin.

Soila Puurtinen

Miekkoniemen Shellin vuoropäällikkö Elisa Saariniva.
Miekkoniemen Shellin vuoropäällikkö Elisa Saariniva.

Soila Puurtinen

Miekkoniemen Shell tulee muuttumaan niin sisältä kuin ulkoa.
Miekkoniemen Shell tulee muuttumaan niin sisältä kuin ulkoa.

Shell Miekkoniemi sulkeutuu remontin vuoksi perjantaina 26. huhtikuuta kello 18. Remontti kestää juhannukseen saakka.

Remontin aikana ainoastaan polttonesteen jakelu toimii automaatilla maksettaessa. Myös Shellillä palveleva posti menee remonttiin, ja kaikki postipalvelut siirtyvät Savonlinnan K-Citymarkettiin. Citymarketista voi muun muassa noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset.

Postin pakettiautomaatit palvelevat Tokmannissa, Prismassa, K-Citymarketissa ja Lidl Länsitähdessä.

Remonttivalmistelut ovat jo käynnissä

Restel liikenneasemien aluepäällikkö Pertti Nylund kertoo, että Shellin remontista on tulossa mittava.

— Miekkoniemen Shell kokee totaalisen uudistuksen. Vanhaa ei jää muuta kuin seinät. Myös julkisivu ja autonpesuhalli remontoidaan ja huoltoaseman sisältä muuttuvat ihan kaikki.

Remontissa noudatetaan Shell-asemien uutta konseptia, mutta jokaiseen liikenneasemaan jätetään oma paikallinen leimansa.

Shell on avoinna vielä pari viikkoa, mutta valmistelut remonttia varten on jo aloitettu. Nylundin mukaan tuleva remontti näkyy jo päivittäisessä toiminnassa.

— Talo tyhjennetään kokonaan remontin ajaksi, joten varastoa on alettu tyhjentää pikkuhiljaa. Palvelut pyritään pitämään remontin alkuun saakka mahdollisimman normaaleina, Nylund selvittää.

Miekkoniemen Shell-liikenneasema työllistää reilut kymmenen henkilöä. Osa henkilökunnasta pitää lomaa remontin aikana, osa siirtyy työskentelemään muihin Restelin toimipisteisiin.

Uusittu Shell Miekkoniemi avautuu juhannuksen tienoilla. Myös Postin palvelut jatkuvat Shellillä normaalisti remontin jälkeen.