Pekka Pouta ja Edis Tatli tanssivat tämän syksyn tähtinä

Kumpikin lähtee kisaan hyvässä kunnossa, tosissaan ja voitto mielessä.

Timo Seppäläinen

Edis Tatli on tottunut voittamaan kehässä eikä aio poistua parketiltakaan hävinneenä.
Edis Tatli on tottunut voittamaan kehässä eikä aio poistua parketiltakaan hävinneenä.

Jukka Uotila

Pekka Pouta saattaa hyvinkin menestyä tanssikisassa rentoutensa ansiosta.
Pekka Pouta saattaa hyvinkin menestyä tanssikisassa rentoutensa ansiosta.

Savonlinnalaisille tutut Pekka Pouta ja Edis Tatli ovat mukana tämän syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa MTV3:lla.

Meteorologi Poudan pari on Jutta Helenius. Pekka on valmistautunut kovaan työmäärään ja lähtee kisaan hyvässsä kestävyyskunnossa ja tosissaan.

— Vartalonhallinta on sitten ihan toinen juttu. En ole koskaan tehnyt mitään siihen liittyvää. Paitsi kerran taisin joogata. Ja olen kokeillut pilatesta.

Nyrkkeilijä Edis Tatlia opettaa Katri Mäkinen. Juuri Olavinlinnassa voiton ottanut hallitseva kevyen sarjan EM-mies on nytkin valmis tekemään täystyrmäyksen ja tällä kertaa parketilla.

Ohjelma on miehen mieleen, sillä siinä yhdistyvät kova harjoittelu, isot haasteet ja tv-show – samoja elementtejä on kehässä. Tatli on tottunut voittamaan ja tavoite on nytkin kristallinkirkas.

— Olen täydellisyyden tavoittelija, mä tulen sinne voittamaan. Ei ole sellaista mahdollisuutta, että jäisin vain miettimään, miksi homma ei kulje, vaan vaikeudet voitetaan.

Muut parit ovat Jaana Pelkonen & Marko Keränen, Marja Hintikka & Matti Puro, Hannes Suominen & Kia Lehmuskoski, Marita Taavitsainen & Sami Helenius, Tuure Boelius & Ansku Bergström, Lotta Näkyvä & Mikko Ahti, Aki Linnanahde & Saana Akiola sekä Aino-Kaisa Saarinen & Jurijs Trosenko.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla esittelyjaksolla sunnuntaina 16.9. klo 19.30. Sitä seuraavalla viikolla alkavat livelähetykset. Ohjelmaa luotsaavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Tuomariston puheenjohtaja on Jukka Haapalainen ja muut jäsenet Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

Kommentoidut