Pieni, kaunis, rauhallinen, mutta myös lämmin, laadukas ja kannustava – Emmi Laitinen ja Pinja Talala hehkuttavat Savonlinnan kampusta

Koulun tiivis ja lämmin henki kaappaa opiskelijan mukaan heti ensimmäisellä ovenavauksella.

Antti Varonen

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta fysioterapeuteiksi valmistuneet Emmi Laitinen ja Pinja Talala eivät säästelleet sanojaan kehuessaan opetusta Savonlinnan kampuksella 
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta fysioterapeuteiksi valmistuneet Emmi Laitinen ja Pinja Talala eivät säästelleet sanojaan kehuessaan opetusta Savonlinnan kampuksella 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Savonlinnan kampuksen parhaita puolia ovat pienen koulun tiivis ja lämmin henki, ja se että opettajat tuntevat jokaisen opiskelijansa.
—Saimme aina apua ja tukea heiltä, kun sitä tarvitsimme, kertovat torstaina fysioterapeuteiksi valmistuneet Emmi Laitinen ja Pinja Talala.
Laitisen ja Talalan mielestä kampus on hyödyntänyt hyvin moniammatillisen yhteistyön merkityksen opinnoissa.
—Vaikka opiskelemme fysioterapiaa, olemme tehneet yhteistyötä kampuksemme sairaanhoitaja- ja jalkaterapiaopiskelijoiden kanssa.
Opiskelijat vakuuttavat olevansa todella tyytyväisiä opetuksen laatuun, ja siihen että opinnot ovat sisältäneet paljon käytännön opetusta. Savonlinna ja sen lähiympäristö on tarjonnut laadukkaita ja monipuolisia työharjoittelupaikkoja, joihin osa luokasta on jo työllistynytkin.
Opiskelukaupunkina Savonlinna on pieni, kaunis ja rauhallinen paikka asua. Täällä on hyvät mahdollisuudet harrastaa ja liikkua luonnossa.
—Toivomme sydämestämme, että kampuksemme ja koulutustarjontamme säilyisi mahdollisimman pitkään täällä Savonlinnassa, jotta mahdollisimman moni opiskelija saisi kokea yhtä laadukkaan koulutuksen kuin mitä me saimme.

Luetuimmat