Reppukeräys onnistui Etelä-Savossa – Savonlinnassa 50 koululaista saa uuden repun

Keräyksen kautta saadut koulureput jaetaan lähipäivinä.

OP Suur-Savo

Moni lapsi ja nuori saa lähipäivinä itselleen uuden koulurepun.
Moni lapsi ja nuori saa lähipäivinä itselleen uuden koulurepun.

Koronapandemia on tiukentanut vähävaraisten lapsiperheiden tilannetta entisestään, ja yhdistysten apu on tervetullutta. Suur-Savon Osuuspankki keräsi koulureppuja vähävaraisten perheiden lapsille yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Savonlinnan yhdistyksen, Hope Mikkelin sekä Pieksämäen Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Uudet koulureput selässään koululaiset pääsevät aloittamaan kouluvuotensa samalta viivalta, tiedottaa OP Suur-Savo.

Keräyksen avulla saatiin yhteensä 191 reppua eteläsavolaisille koululaisille sekä lukematon määrä penaaleja ja muita koulutarvikkeita. Savonlinnassa kerättiin 50 reppua, Mikkelin konttorilla 82 reppua ja Pieksämäellä 59 reppua, sanotaan OP Suur-Savon lehdistötiedotteessa.

Lapset saavat uudet koulureput lähipäivinä. Suur-Savon Osuuspankki toimittaa reput paikallisille yhteistyökumppaneilleen, jotka lajittelevat ja jakavat lahjoitukset suoraan perheille.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia ja osa vastuullisuustyötämme. On ollut mahtavaa huomata se into, jolla asiakkaamme ja henkilökuntamme lähtivät mukaan reppukeräykseen. Iso kiitos vielä kaikille lahjoittajille sekä yhteistyökumppaneillemme, sanoo Suur-Savon Osuuspankin viestintäpäällikkö Tarja Wasenius tiedotteessa.

Uusimmat uutiset